Studio TMOJ is een jonge en gemotiveerde ontwerp studio en heeft een frisse en ongeremde blik op de wereld. Wij durven te proberen en zijn niet bang om ‘out of the box’ te denken wanneer dit extra waarde en kwaliteiten kan opleveren. Studio TMOJ is in 2018 opgericht door Maarten Suykerbuyk, Jaap Sybenga en Tom Hulsman vanuit een gezamenlijke passie voor architectuur en ontwerp. Ondanks de jonge leeftijd van het bureau zijn we betrokken bij uiteenlopende projecten, waarbij onze creativiteit en technische achtergrond een vruchtbare samenwerking oplevert en een fijn gebouw om in te wonen, werken en leven.

Tom Hulsman
Oprichter & ontwerper
Voor Tom begint ieder project met een kritische analyse van de opgave. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen creëert hij verrassende oplossingen. Hierbij staat een goed samenspel tussen het team van TMOJ, opdrachtgever en andere betrokkenen voor hem centraal. Een belangrijke passie is het sociale aspect van architectuur, in zijn ogen draagt de gebouwde omgeving bij aan een prikkelende omgeving die samenwerking en ontwikkeling bevorderd.
Maarten suykerbuyk
Oprichter & ontwerper

Experimenteren en intuïtie zijn sleutelwoorden in het ontwerpproces van Maarten. Zijn speelse manier van ontwerpen zorgen voor nieuwe invalshoeken en uitdagende ideeën die projecten een extra dimensie geven. Maarten omarmt een architectuur die een positief effect heeft op de welzijn van gebruikers. Een belangrijk aspect in zijn ontwerpen is dan ook duurzaamheid, zowel sociaal als technisch.

Jaap sybenga
oprichter & ontwerper
Wanneer Jaap ergens zijn zinnen op heeft gezet gaat hij er helemaal voor. Deze vastberadenheid zorgt voor een goede dynamiek in het team van TMOJ en hij is dan ook als geen ander in staat om mensen te verbinden en te inspireren. Naast architectuur heeft Jaap een grote passie voor het ontwerpen van meubilair en hij is dan ook sterk in het ontwerpen van totaalconcepten waarbij gebouw en interieur als een geheel zijn ontwikkeld.

Voor ons staan de wensen en dromen van gebruiker en opdrachtgever centraal. Een ontwerp komt niet alleen tot stand aan de tekentafel van de architect maar juist in de dialoog met opdrachtgever, de gebruiker, het bouwteam en de betrokken adviseurs. Wij geloven dan ook in een open en flexibele houding, waarbij we niet bang zijn om uit te dagen en te prikkelen met onze ideeën. Wij geloven dat ontwerpen niet alleen gaat om een esthetische of bouwkundige oplossing maar om de algehele implementatie in de unieke omgeving en maatschappij, waarbij aandacht besteed wordt aan economische en duurzame bestendigheid. Dit levert een kans om een unieke meerwaarde toe te voegen aan een omgeving, zowel voor de gebruikers als de betreffende buurt.