Wij zijn Studio TMOJ (“tee em ooh jeej” of beter bekend als “te mooi”), een jong en enthousiast bureau met een frisse kijk op de wereld. We zijn ontstaan uit een prijswinnend ontwerpteam van drie studievrienden Tom, Maarten en Jaap.  Na het afronden van onze studie hebben we direct de kans gepakt om een eigen bureau op te richten. Inmiddels werken aan een divers scala aan projecten van tiny houses en uitbouwen tot complete woningblokken en kantoorontwikkelingen waarbij altijd een persoonlijke, informele maar bovenal leuke samenwerking centraal staat. Goede energie! Dat is altijd het begin van iets moois.

Tom Hulsman
Oprichter & ontwerper

t.hulsman@tmoj.nl
+31 6 31 77 32 86

Voor Tom begint ieder project met een kritische analyse van de opgave. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen creëert hij verrassende oplossingen. Hierbij staat een goed samenspel tussen het team van TMOJ, opdrachtgever en andere betrokkenen voor hem centraal. Een belangrijke passie is het sociale aspect van architectuur, in zijn ogen draagt de gebouwde omgeving bij aan een prikkelende omgeving die samenwerking en ontwikkeling bevorderd.

Maarten suykerbuyk
Oprichter & ontwerper

m.suykerbuyk@tmoj.nl
+31 6 14 20 71 85

Experimenteren en intuïtie zijn sleutelwoorden in het ontwerpproces van Maarten. Zijn speelse manier van ontwerpen zorgen voor nieuwe invalshoeken en uitdagende ideeën die projecten een extra dimensie geven. Maarten omarmt een architectuur die een positief effect heeft op de welzijn van gebruikers. Een belangrijk aspect in zijn ontwerpen is dan ook duurzaamheid, zowel sociaal als technisch.

Jaap sybenga
oprichter & ontwerper

j.sybenga@tmoj.nl
+31 6 50 64 34 15

Wanneer Jaap ergens zijn zinnen op heeft gezet gaat hij er helemaal voor. Deze vastberadenheid zorgt voor een goede dynamiek in het team van TMOJ en hij is dan ook als geen ander in staat om mensen te verbinden en te inspireren. Naast architectuur heeft Jaap een grote passie voor het ontwerpen van meubilair en hij is dan ook sterk in het ontwerpen van totaalconcepten waarbij gebouw en interieur als een geheel zijn ontwikkeld.
Javier vidal
Afstudeer stagiair

Javier is een altijd vrolijke en enthousiaste jongen met een gezonde hoeveelheid ervaring in het vak. Hij is praktisch ingesteld en heeft in het verleden ook eigenhandig projecten gerealiseerd. Daarnaast heeft hij door zijn kennis en kunde op het gebied van kozijnen een goed oog voor detail. Javier is via de Haagse Hogeschool bij ons terecht gekomen om zijn afstudeeronderzoek te doen. Wij hebben hem gevraagd om de mogelijkheden van modulaire optoppingen te onderzoeken in een binnenstedelijke context. Naast zijn veelbelovende afstudeeronderzoek ondersteunt hij ons met z’n praktische kennis bij het uitwerken van onze ontwerpen.

Voor ons staan de wensen en dromen van gebruiker en opdrachtgever centraal. Een ontwerp komt niet alleen tot stand aan de tekentafel van de architect maar juist in de dialoog met opdrachtgever, de gebruiker, het bouwteam en de betrokken adviseurs. Wij geloven dan ook in een open en flexibele houding, waarbij we niet bang zijn om uit te dagen en te prikkelen met onze ideeën. Wij geloven dat ontwerpen niet alleen gaat om een esthetische of bouwkundige oplossing maar om de algehele implementatie in de unieke omgeving en maatschappij, waarbij aandacht besteed wordt aan economische en duurzame bestendigheid. Dit levert een kans om een unieke meerwaarde toe te voegen aan een omgeving, zowel voor de gebruikers als de betreffende buurt.