Het team van Studio TMOJ heeft een grote diversiteit aan persoonlijke interesses. Mede daardoor zijn de ontwerpen van Studio TMOJ niet direct te plaatsen binnen een duidelijke uniforme stijl. In onze ogen is elke nieuwe ontwerpopgave een unieke uitdaging. Wij focussen ons op de wensen van opdrachtgever en gebruiker. Hierbij streven we altijd naar een oplossing die optimaal gebruik maakt van de bestaande locatie en context. De projecten van Studio TMOJ zijn dus net zo gevarieerd als de interesses binnen het team achter Studio TMOJ.

Studio TMOJ haalt veel motivatie en tevredenheid uit de positieve reacties van gebruikers. Daarom staat bij Studio TMOJ de gebruiker bij elk ontwerpproces centraal. Inleven in de gebruiker is daarom één van onze belangrijkste ontwerp standpunten. Een tevreden gebruiker toont namelijk aan dat een ontwerp goed functionerend en een goed functionerend ontwerp zorgt voor een tevreden opdrachtgever. Deze visie proberen wij over te brengen op onze opdrachtgevers. Studio TMOJ is dus, niet alleen gemotiveerd, vernieuwend en ietwat eigenwijs, maar is ook niet bang om de opdrachtgever uit te dagen.

Studio TMOJ hecht dus veel waarde aan de tevredenheid van de gebruiker en van onze opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat het tevreden stellen van de gebruiker leidt tot een tevreden klant en opdrachtgever.